Désirée Wijma 

Ik heb een 5-jarige conservatorium gevolgd aan het Hilversums conservatorium en ben afgestudeerd in 1980. Tijdens mijn studie heb ik vioolmethodiek gestudeerd bij Coosje Wijzenbeek. Ik ben bevoegd docente met een zeer ruime ervaring in het geven van lessen zowel aan kinderen als aan volwassenen. Diverse vioolleerlingen zijn inmiddels opgeleid tot goede violisten.Tevens speel ik in diverse bezettingen, waaronder als altvioliste in de Gooisch Begeleidingskwartet, Gooisch begeleidings Orkest en het strijkorkest de Vegas Strings, welke ik samen met Pieter van den Dolder opgericht. 

Ik ben aangesloten bij de ESTA ( European String Teachers Association)

Sinds 2017 ben ik dirigent van Zanggroep Allure.

  

Pieter van den Dolder

In 1978 is Pieter van den Dolder zijn muzikale carrière begonnen, nadat hij het Hilversums conservatorium had afgerond. Pieter was werkzaam bij diverse radio en televisie orkesten. Tevens was hij verbonden aan o.a. de Glenn Miller Memorial Orchestra, The Dutch Jazz Orchestra  en the Skymasters. Daarnaast heeft Pieter veel opnamen en concerten gedaan met Anita Meyer, Shirley Bassey, Billi Preston Marco Bakker en vele anderen. Tegenwoordig geeft Pieter veel pianoles en en dirigeert diverse orkest.

 

 

Anja van den Bedum 

Dwarsfluitdocente

Anja van den Bedem kreeg haar eerste dwarsfluitles op 8-jarige leeftijd in Franeker. Al snel belandde ze in het plaatselijk harmonieorkest en vanaf dat moment wist ze al dat ze verder wilde in de muziek. In 1993 behaalde zij haar diploma’s Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Stedelijk Conservatorium te Amsterdam.
Vanaf het begin van haar studie gaf zij dwarsfluitlessen en werkte bij diverse muziekscholen. Op dit moment heeft zij een eigen dwarsfluitpraktijk, waar zij met veel plezier les geeft aan kinderen en volwassenen.
Naast het lesgeven verleent Anja haar medewerking bij diverse muzikale activiteiten. Zo begeleidt zij diverse koren, speelt projectmatig bij diverse orkesten en ensembles en vormt met een pianiste het duo Muzette.